Blyanteiner

Blyanteiner

  179,00
Meget slank, vakker og høyreist einer med smal, søyleformet vekst og blåfarget bar. Nøysom. Best utvikling ved solrik plassering i veldrenert jord.
Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' 2L
EAN 4011265016923
Høyde 40
Størrelse innepotte 17.0
En veldig elegant einer som passer veldig godt som solitærplante, i sammenplantninger med andre vintergrønne busker, og i grupper.

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.

Steg for steg / stell

Trives best i sol eller halvskygge

Trives i godt drenert, jevnt fuktig jord.

Planteveiledning: La planten stå å trekke i en bøtte med vann minst 30 min før du skal plante. Grav en 50-60 cm dyp og bred grop. Bland tilgjengelige jord med minst 1/3 plantejord, veksttorv eller barkkompost. Fjern plastpotten og sett planten i gropen så rotklumpen havner straks under omkringliggende nivå. Vannes regelmessig med ca 1-3 ukers mellomrom den første vekstsesongen. Gjødsles på våren med spesialgjødsel for barvekster eller naturgjødsel. Ev. beskjæring innskrenker seg til å toppe ved passende høyde eller begrense tilveksten. I tørre perioder og om høsten er det viktig å vanne. Barvekster mister vann gjennom baret tidlig på våren når solen begynner å varme, og får ikke sugd opp vann fra jorden som fremdeles er frossen. Følgene blir tørkeskader, som vi ofte feilaktig tolker som vinter- eller kuldeskader. Du kan forhindre fordamping ved å dekke plantene med strieduk eller fiberduk.