Om Plantasjens Kundeklubb          Medlemsservice          Vanlige Spørsmål

 

 

Om Plantasjens kundklubb

Plantasjens kundeklubb er for alle oss som elsker uterommet – enten det er blomster og planter, hagemøbler, grillutstyr eller uteleker og piknikutstyr som er favoritten. Kundeklubben er for alle som deler kjærligheten til alt som vokser og gror og gjør verden til et litt vakrere sted.

Hvis du liker å være i det grønne der livet vokser, kommer du også til å elske kundeklubben vår. Her får du nemlig så mye mer av Plantasjen.

 

Dine medlemsfordeler

 

 • INSPIRASJON OG TIPS
  I vår kundeklubb får du inspirasjon og tips av våre hagemestere og i vår Hageskole. Du får også tips og inspirasjon via vårt nyhetsbrev på e-post eller SMS.
   
 • EKSKLUSIVE TILLBUD
  Du vil motta eksklusive medlemstilbud som er så gode at også ikke-medlemmer blir grønne av misunnelse. Du får tyvstart på salgstilbudene våre, og spesielle tilbud fra våre samarbeidspartnere.
   
 • KUNDEKVELDER
  Du får invitasjoner til eksklusive kundekvelder og arrangementer hvor du kan gjøre gode kjøp og lære mer om alt fra hagearbeid til matlaging på grillen.
   
 • BONUSPOENG PÅ ALT DU HANDLER MED PLANTASJEN KONTO
  Når du betaler med Plantasjen Konto får du bonuspoeng på alt du handler.
   


Plantasjens kundeklubb er åpen for alle og meflemskapet er helt gratis. Vi gleder oss til å se deg i vår frodige verden og håper du melder deg inn allerede i dag.


 

 


 

Medlemsservice

 

Her kan du stille dine spørsmål til plantasjen kundeklubb.

E-post: medlemsservice@plantasjen.no


 

 


 

Vanlige spørsmål

 

Hvordan blir jeg medlem i Plantasjens kundeklubb?
Medlemskap kan søkes gjennom å fylle inn søknadsskjema du finner i butikken. Spør gjerne personalet om hjelp. Du kan også søke medlemskap på www.plantasjen.no.

Jeg er allerede medlem – hva gjør jeg for å få et medlemskort?
Om du allerede er medlem tar du med et søknadsskjema og fyller ut. Lever i kassen og spør om hjelp om det er noe du lurer på. All din historikk i kundeklubben vil følge deg.

Jeg vil bli medlem og få medlemskort.
Dersom du ennå ikke er medlem i kundeklubben og ønsker et medlemskort kan du bare fylle inn søknadsskjema i butikk og levere i kassen.

Hvorfor kan dere ikke sende medlemskortet hjem til meg, som mange andre gjør?
For å gi best mulig kundeservice for våre kunder får du medlemskortet direkte i butikken. Da slipper du å vente i mange dager eller uker på medlemskortet ditt. Her får du det med en gang.

Jeg finner ikke medlemskortet mitt – hva gjør jeg?
Ingen fare. Gå bare til din nærmeste Plantasjenbutikk og ta med et søknadsskjema til kassen så hjelper de deg. Du får et nytt kort med en gang og all din historikk i kundeklubben vil følge med over på det nye medlemskortet ditt.

Hvor ofte deler dere ut bonus?
Dersom du har Plantasjen Konto vil du få utbetalt den bonusen du har til gode hver måned, gjennom en verdisjekk du får i posten. Denne tar du med deg til kassen der kassepersonalet også kan se på sin terminal at du har bonus til gode.

Hvilke fordeler får jeg gjennom Plantasjens kundeklubb?
Et medlemskap gir generøse rabatter på utvalgte medlemsvarer, spennende tilbud og medlemsbrev med informasjon, tips og råd om din hage og alt som hører til. Dersom du i tillegg har Plantasjen Konto får du poeng på alt du kjøper og tjener opp bonusutbetalinger du kan bruke på dine neste kjøp.

Koster det noe å være medlem i Plantasjens kundeklubb?
Nei, ditt medlemskap er helt gratis.

Hvordan kan jeg avslutte medlemskapet mitt?
Send en e-post til medlemsservice@plantasjen.no

 

 

 

medlemsservice@plantasjen.no