Om Plantasjen

Plantasjen er med sine 113 butikker i Norge, Sverige og Finland, Skandinavias største hagekjede. I Norge har vi 63 butikker fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør. Vi ønsker å inspirerer, kombinert med et bredt utvalg av alt som trengs til ditt hjem, og litt til.

 

Plantasjen er med sine 114 butikker i Norge, Sverige, Finland og Irland Skandinavias største hagesenterkjede. I Norge har vi 63 butikker fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør. Vi ønsker å inspirerer deg med et bredt utvalg av alt som trengs til din hage, og litt til. Vi har alle typer planter, fra løk og frøposer, snittblomster og potteplanter til busker, frukttrær, stauder, hageroser og sommerblomster. Vi har alt du trenger for å dyrke, beskjære, stelle og pleie dine planter. Vi har også ting som gjør det enkelt å nyte livet i det grønne, griller, hagemøbler, hageredskaper, potter og gaver.

 

Har du spørsmål om Plantasjen som du ikke finner svar på blant våre vanlige spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss.

 

Plantasjen historie

Plantasjen ble grunnlagt i Norge i 1986 og har på 25 år utviklet seg til et svært voksende og vellykket selskap med 114 butikker.

 I løpet av de 10 første årene fokuserte Plantasjens ledelse på å utvikle og finpusse forretningsmodellen på det norske markedet. Fra midten av 90-tallet var forretningsideer velslipt og utprøvd. Et antall produktgrupper ble fjernet for å tilpasse butikkutformingen og butikkstandarden hevet. Konseptet med superstores har hengt med siden da. 

Fokus i Plantasjens virksomhet har alltid vært å tilby et bredt sortiment med utvalgte produkter, lave priser og attraktiv butikkutforming. Konseptet ble lansert på Plantasjen Fredrikstad i 1995 og implementert videre suksetivt i resten av kjeden. 

På slutten av 1990-tallet hadde Plantasjen tatt over plassen som markedsleder i Norge ved hjelp av sitt veldefinerte konsept for detaljhandel. 2001 startet Plantasjen ekspansjonen til andre nordiske land, og under 2002 ble den svenske kjeden Växus tatt over og implementert inn i Plantasjen. Samme år kjøpte EQT Plantasjen. Kort tid etter ble konseptet eksportert til det finske markedet. 

Siden da har Plantasjens butikknettverk vokst og vokst på det nordiske markedet. Nye butikker er bygd og butikker i Norge, Sverige og Finland er blitt bygd om til superstores. Selskapet har arbeidet videre med å styke sin markedsposisjon og varemerkeidentitet. I dag er Plantasjen ledende innen nøkkelmarkedet i hele Norden.

 

Kontakt oss

Medlemsservice:
E-mail: medlemsservice@plantasjen.no

Kjedekontoret:
E-mail: post@plantasjen.no
Tlf: 66 92 62 00

Ved spørsmål om produkt/varelager vennligst kontakt din nærmeste butikk

Grønt kort - Bedrift
E-mail: no.oppgjor@plantasjen.no
Tlf: 62 88 80 30

0

Min innkjøpsliste