Plantasjen Bodø

 

Vil du jobbe hos oss?

Til vårt hagesenter i Bodø søker vi sesonghjelper. Vi vektlegger selvstendighet, ordenssans og fleksibilitet. På grunn av bransjens spesielle sesongvariasjoner, må man være i stand til å yte maksimalt når det virkelig gjelder.

Vi har følgende ledige stillinger:

 

Ansvarlig gartner, inne
Vi søker engasjert gartner i 1 års vikariat i 50-100% stilling. Oppstart 1. juni.  Avdelingen er en av butikkens grønne lunger og vareutvalget varierer i takt med sesongen. Her finner du et bredt og spennende sortiment av inneplanter, snittblomster og sommerblomster. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv og plantekyndig. Manglende utdanning kan kompenseres med praktisk erfaring.  Arbeidsoppgavene vil bl.a. være: planlegging, kundeveiledning, varebestilling og varemottak, eksponering og daglig stell av plantene. Ansvarlig gartner har ansvar for daglig drift av avdelingen.

 

Medarbeider planter, inne
Vi søker engasjert medarbeider i deltidsstilling for sommersesongen.  Avdelingen er en av butikkens grønne lunger og utvalget varierer med sesongen. Her finner du et bredt og spennende sortiment av inneplanter, snittblomster og sommerblomster. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv og interessert i planter. Arbeidsoppgavene vil bl.a. være: kundeveiledning, varemottak, eksponering og daglig stell av plantene. Alle våre butikkmedarbeidere må være fleksible og kunne stille opp i andre avdelinger ved behov.

 

Kassemedarbeider
Vi søker kassemedarbeidere for sommersesongen med mulighet for fast ansettelse som ringehjelp. Du som søker må kunne jobbe både kveldstid og helg. Du må være effektiv, pålitelig, blid, serviceinnstilt, samarbeidsvillig og kunne takle en hektisk hverdag.

 

Kontormedarbeider/fakturabehandler
Vi søker en ansvarsfull og ryddig kontormedarbeider. Stillingen er 1 års vikariat, deltid. Arbeidsoppgaver vil være ordremottak og fakturabehandling. Du som søker må ha gode datakunnskaper,  være effektiv, samarbeidsvillig og ha god ordenssans.

 

Spørsmål til stillingene kan rettes til:

Butikkleder: Gørild Nohr

Mobil: +47 90 94 89 04

E-post: bodo.bl@plantasjen.no

Skriftlig søknad med CV/attester (blir ikke returnert) sendes snarest og innen 31.03.2012 til:

E-post: bodo.bl@plantasjen.no

Post: Plantasjen Bodø

          Innstrandveien 25

          8020 Bodø

Merk søknaden med Søknad *Aktuell stilling*.

0

Min innkjøpsliste