Plantasjen Haugesund

 

Vil du jobbe hos oss?

Til vårt hagesenter i Haugesund søker vi sesonghjelper. Vi vektlegger selvstendighet, ordenssans og fleksibilitet. På grunn av bransjens spesielle sesongvariasjoner, må man være i stand til å yte maksimalt når det virkelig gjelder.

 

For perioden april - august har vi følgende ledige stillinger:

 

Kassemedarbeidere
Vi søker kassemedarbeidere. Du som søker må kunne jobbe både dagtid, kveldstid og helg. Du må være effektiv, pålitelig, blid, serviceinnstilt, samarbeidsvillig og kunne takle en hektisk hverdag.

 

Medarbeidere, planter
Vi søker engasjerte medarbeidere.  Avdelingen er en av butikkens grønne lunger og utvalget varierer med sesongen. Her finner du et bredt og spennende sortiment av inneplanter, snittblomster og sommerblomster. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv og interessert i planter. Arbeidsoppgavene vil bl.a. være: kundeveiledning, varemottak, eksponering og daglig stell av plantene. Alle våre butikkmedarbeidere må være fleksible og kunne stille opp i andre avdelinger ved behov.

 

Medarbeider tørrvarer
Vi søker engasjert og serviceinnstilt medarbeider til vår tørrvareavdeling. Avdelingen er variert og spennende og omfatter varegrupper som møbel, grill, hageredskap, gressklippere m.m. Arbeidsoppgavene vil bl.a. være salg, kundeveiledning, varemottak, eksponering og varepåfyll. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv, pålitelig og ha god ordenssans. Alle våre butikkmedarbeidere må være fleksible og kunne stille opp i andre avdelinger ved behov. Truckførerbevis vil være en fordel, men ikke et krav. Relevant erfaring fra varehandel er ønskelig. Vi oppfordrer fleksible studenter til å søke.

 

 

 

Spørsmål til stillingene kan rettes til:

Butikkleder: Tormod Helle

Mobil: +47 92 25 19 96

E-post: Haugesund.bl@plantasjen.no

Skriftlig søknad med CV/attester (blir ikke returnert) sendes snarest og innen 01.03.2012 til:

E-post: Haugesund.bl@plantasjen.no

Post: Plantasjen Haugesund

          Spannaveien 148

          5535 Haugesund

Merk søknaden med Søknad *Aktuell stilling*.

 

 

 

0

Min innkjøpsliste