Plantasjen Steinkjer

 

Vil du jobbe hos oss?

Til vårt hagesenter i Steinkjer  søker vi sesonghjelper. Vi vektlegger selvstendighet, ordenssans og fleksibilitet. På grunn av bransjens spesielle sesongvariasjoner, må man være i stand til å yte maksimalt når det virkelig gjelder.

 

For perioden april – august har vi følgende ledige stillinger:

 

Medarbeider planter, inne
Vi søker engasjerte medarbeidere. Stillingen er et vikariat med mulighet for fast ansettelse. Avdelingen er en av butikkens grønne lunger og utvalget varierer med sesongen. Her finner du et bredt og spennende sortiment av inneplanter, snittblomster og sommerblomster. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv og interessert i planter. Arbeidsoppgavene vil bl.a. være: kundeveiledning, varemottak, eksponering og daglig stell av plantene. Alle våre butikkmedarbeidere må være fleksible og kunne stille opp i andre avdelinger ved behov. Det er ønskelig at du behersker norsk skriftlig og muntlig.

 

Ansvarlig gartner, ute
Vi søker engasjert gartner. stillingen er et vikariat med mulighet for fast ansettelse.   Denne arbeidsplassen er en levende hage hvor det spirer og gror. Du som søker må være arbeidsvillig, effektiv og plantekyndig, glad i fysisk arbeid og frisk luft. Manglende utdanning kan kompenseres med praktisk erfaring.  Arbeidsoppgavene vil bl.a. være: planlegging, kundeveiledning, varebestilling og varemottak, eksponering og daglig stell av plantene. Ansvarlig gartner har ansvar for daglig drift av avdelingen. Truckførerbevis vil være en fordel, men ikke et krav. Det er ønskelig at du behersker norsk skriftlig og muntlig.

 

Spørsmål til stillingene kan rettes til:

Butikkleder: Mette Marit Westrum

Mobil: +47 40 85 47 95

E-post: steinkjer.bl@plantasjen.no

 

Skriftlig søknad med CV/attester (blir ikke returnert) sendes snarest og innen 01.03.2012 til:

E-post:  steinkjer.bl@plantasjen.no

Post: Plantasjen Steinkjer

Sjøfartsgata 14

7725 Steinkjer

Merk søknaden med Søknad *Aktuell stilling*.

 


 

0

Min innkjøpsliste