• Start våren nå

  Under høstmånedene er det på tide å ta en høstopprydning og forberede hagen for vinteren. Bruk riktig redskaper, så får du hagen akkurat slik du vil ha den. Vi har produktene som forenkler og gjør klargjøringen effektiv.

 • vår

  Forbered hagen for vinteren

  Gi hagen sin de beste forutsetningene ved å gjøre den klar for vinteren. Et startsett med rake og rive er et godt utgangspunkt for stell og vedlikeholde i hagen. Er dine beskjæringsverktøy, som grensaks og sekatør, skarpe nok til å gi en skarp snittflate når du beskjærer dine trær og busker? Det forlenger nemlig treets levetid.

 • skottkärra

  Gjør klart for høsten

  Høsten er en utmerket tid for inspirerende utendørsdager og arbeid i hagen. Men har du de rette redskapene som hjelper deg i hagen? Sørg for å ha en stor trillebår og en rake med fleksible tenner av stål eller en løvrive someffektivt fjerner blader slik at plenen får vinterhvile.


 • Basisredskaper til hagearbeid

  BasisredskaperMed rett hageredskap får du hagen akkurat slik du vil ha den. Hos oss finner du alt fra hakker og river til beskjæringsutstyr og planteredskaper.

  Les mer >>

 • Beskjæring - slik lykkes du

  Beskjæring - slik lykkes duHensikten med beskjæring er oftest at vi ønsker og gi veksten en viss form eller størrelse, eller at vi vil at den skal gi oss større avling eller flere blomster. Frukttrær som eple og pære bør beskjæres regelmessig for at de skal gi best mulig avling. Andre busker og trær kan beskjæres sjeldnere for å jevnes til og forynges.

  Les mer >> •