Arekapalme, stor

Arekapalme, stor

  299,00
Lettstelt og populær palme med vakre blader. Fukter og renser luften. Trives i lys til halvskygge, uten direkte sol. Vannes når jorden fortsatt er fuktig. Høyde ca. 120 cm.
Bestill online med hjemlevering

Du som bor i Oslo-området kan handle planter online med hjemlevering på Plantagens digitala popup-butik. Handle nå >>

Salgsperiode fra: Januar
Salgsperiode til: Desember
EAN 7058782381155
Høyde 120.0
Størrelse innepotte 24.0
Arekapalme er en lettstelt og svært populær potteplante med dekorative blader og en nesten gullskimrende stamme. Palmen renser luften og passer perfekt for astmatikere. Arekapalmen vil helst stå lyst, men trives også et stykke inn i rommet. Sett gjerne den store arekapalmen på gulvet, på en pidestall eller et lite bord, slik at den kommer ordentlig til sin rett. Den kan gjerne stå utendørs på balkongen eller terrassen om sommeren. Er du heldig, kan arekapalmen blomstre med små, gulgrønne blomster.

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.

Steg for steg / stell

Lett skygge, ikke direkte sol, temperatur over 5 grader.

Trives i lys til halvskygge, uten direkte sol. Om sommeren bør arekapalmen vannes når jorden fortsatt er fuktig. Resten av året kan den vannes litt mer sparsomt. Bruk gjerne kalkfritt vann. Dusj gjerne arekapalmen regelmessig med en sprayflaske. Gi arekapalmen en dose næring annenhver gang du vanner fra vår til høst. Om vinteren, én gang i måneden. Plant om arekapalmen hvert andre eller tredje år. Sett gjerne arekapalmen utendørs om sommeren, men unngå solrike steder.