Begynn i hagen i mars

Begynn i hagen i mars

Dagene blir lysere og plantene begynner så smått å våkne til liv. Med våren kommer ny energi, og mange av oss gleder seg til å få fingrene i jorda, så, plante om og fråtse i farger og planter. Alle kan ha et grøntområde.

Alle kan dyrke selv

Lag din egen lille hage hvor du vil. Bestem deg for hvilke planter du vil ha, så hjelper vi deg med resten.

Om du så bare har ett eneste vindu, kan du snart kalle deg hagemester. Uansett om du vil begynne med frø, skudd eller ferdig produkt, finner du mange flotte blomster, bær, grønnsaker, krydder og frukter hos oss på Plantasjen.

Stemor – vårens tøffing

Stemor er små, nydelige gledesspredere som tåler flere minusgrader. De passer både i entreen, på balkongen eller i potter på altanen.

Eføy og påskeliljer av alle slag er fine å kombinere med, ettersom også disse plantene tåler kalde netter.

Olea-potteserien i terracotta

Årets flotteste (synes vi) heter Olea, en serie terracottapotter i unik, enkel og tidløs design. Olea finnes i hel, halv og kvart størrelse og i forskjellige høyder. Pottene tåler frost og temperaturer ned til –25 grader.

Cultura plantekasser

Cultura er en annen løsning for dyrking av planter på mindre overflater. Culturas plantekasser finnes i to varianter. Den ene er lav med en dyp kasse som passer perfekt for store planter med mye røtter. Den høye varianten har en hylle under kassen og passer til dyrking av krydder, jordbær, tomater, agurk og paprika.

Produkttips:

Dyrke

Potter

Vårblomster