Det finnes en plante for enhver smak

Det finnes en plante for enhver smak

Ulike planter for ulike typer og livsstiler – hvilken plante passer best for deg? De mest populære plantene akkurat nå er også de mest lettstelte. Mange av sesongens favoritter er også bra for helsen, eller bare veldig flotte. Velg den som passer deg best!

Er du en frihetselsker?

Da er kanskje vindusblad noe for deg. Vindusblad med sine flotte, store blader er en interiørfavoritt som det er enkelt å innrede med. I tillegg er det en svært hardfør og robust plante som trives i de fleste omgivelser, unntatt i direkte sollys. På grunn av størrelsen er den godt egnet som en solitærplante. Tåler å tørke ut mellom vanningene.
 

Vindusblad

Tar du vare på helsen din?

Draketre renser luften i hjemmet ditt på kort tid. Det er også en fantastisk luftfukter som slipper ut forholdsvis mye vanndamp. Det finnes flere typer draketrær, med helt grønne eller brokete blader. La draketreet stå et lyst sted hvis du vil beholde mønsteret på bladene.

Lyst og friskt?

Hvis du har det lyst hjemme – veldig lyst – er hibiskus en ideell plante for deg og hjemmet ditt. Denne tropiske blomsten har tilpasset seg klimaet vårt godt, og den trives like godt ute som inne. Den blomstrer fra våren til sent på høsten.
 

Hibiskus

Velkommen inn i en av våre butikker! Vi tilbyr kunnskap og inspirasjon, og har det største sortimentet med grønne planter for enhver smak >>