Abies nordmanniana 175-200 cm

Edelgran

Høyde 175-200 cm, Grønn

399,-
  • Vann: Mye
Fyldig og kraftig gran med klassisk juletreform. Størrelsen passer i de fleste hjem. Nordmannsgranen drysser mindre enn vanlig gran og er ikke like følsom overfor uttørking. Svak duft. Tilhører slekten Edelgran. Stammediameter på cirka 7–14 cm.
Lettplassert juletre som passer i de fleste hjem, fra mindre boliger til litt større leiligheter eller hus. Nordmannsgranen kalles ofte for Disney-granen, fordi den er tett og fyldig med en nesten perfekt pyramideform. Dufter lett av sitrus og har ikke en like kraftig duft som vanlig gran. Hvis man reagerer på dufter, kan en edelgran være et godt alternativ. Nordmannsgranen har myke, blanke og mørkegrønne nåler, drysser mindre enn en vanlig gran, og er ikke like følsom overfor uttørking. Høyde 175–200 cm. La juletreet skape den rette julestemningen. Innendørs blir den hjemmets midtpunkt. Pynt gjerne med juletrelys, kuler og en toppstjerne, eller la fantasien blomstre og skap din helt egen juletradisjon. Ute skaper den stemning i desembermørket med en fin utendørsbelysning. Passer også utmerket på balkongen eller terrassen. Velg riktig størrelse på juletrefoten, slik at juletreet står stødig. Skal du ha juletreet på balkongen eller terrassen, kan du sikre treet med et enkelt tau rundt rekkverket hvis det skulle bli mye vind.
Se mulighet for hjemlevering
Tilgjengelighet i butikk

Råd om stell

Fjern nettet rundt treet slik at greinene får mulighet til å rette seg ut. Ta treet gradvis inn i varmen. Plasser det gjerne i en bod, garasje eller vindbeskyttet mot en husvegg på balkongen eller terrassen før du tar det inn i varmen. Sag av et par centimeter av stammen, slik at det får er fersk flate å trekke vann på, slik unngår du at det begynner å drysse. Ta treet inn og sett det i en stødig juletrefot. Vann ofte. Den første tiden drikker treet mye vann. Et juletre må ikke tørke ut, så du må etterfylle vann hver dag slik at det ikke begynner å drysse. Pass derfor på at det aldri er tomt for vann i juletrefoten. Tilsett gjerne snittblomstnæring i vannet. Dusj gjerne treet fra tid til annen med en sprayflaske. Juletrær er følsomme overfor tørr inneluft. Unngå å plassere treet i nærheten av varmekilder som ovner, peiser eller varmepumper.

Frakt og levering

Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering.

Netthandel på Plantasjen.no er mulig for deg som bor sentralt i områder i Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Vi har et utvalgt sortiment av møbler fra Hillerstorp som kan bestilles til hele landet.

Fraktprisen baseres på vekt, volum og hvor langt det er fra vårt lager til kunde. Vi jobber forløpende med å evaluere logistikkpunktene våre og fraktalternativene - nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. 

Beregnet leveringstid vises i kassen før du betaler.

Plantasjen leverer alle hverdager, dag og kveld. Enkelte leveranser kan også leveres lørdag (mot tillegg) Sjekk dine ulike fraktalternativ i kassen før du betaler.

Tunge leveranser leveres ved tomtegrensen. Bærehjelp inngår ikke.

Spesifikasjoner

Salgsperiode: Oktober - Desember
Artikkelnummer: 514722
EAN: 5708145000521
Farge: Grønn
Vekt: 12 kg
Opprinnelse: Danmark

Kjøp til

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc