Abies nordmanniana 60-80 cm on stand

Edelgran på fot

Høyde 60-80 cm, Grønn

249,-
  • Vann: Mye
Liten og søt gran med klassisk juletreform. Passer på bordet eller i en liten gang. Nordmannsgranen drysser mindre enn vanlig gran. Svak duft. Tilhører slekten Edelgran. Hvis treet plasseres innendørs, trenger det vann.
Lite og lettplassert juletre på fot. Kjempefin ved inngangspartiet eller på terrassen. Står stødig i foten, men kan også plasseres i en fin potte eller kurv. Trefotens størrelse: 25x25 cm. Høyde: 60-80 cm. Dette lille juletreet er utmerket å pynte opp med hjemmet, for en koselig julestemning. Skal treet stå inne, trenger det vann. Sett det i en stor potte på et bord eller sidebord, eller direkte på gulvet på barnerommet eller hvorfor ikke på badet? Nordmannsgranen er tett og fyldig, med en nesten perfekt pyramideform, akkurat som i Disney! Er du sensitiv for lukter, kan edelgranen være et godt alternativ. Nordmannsgranen har en lett duft lav sitrus, og har ikke en like sterk lukt som den vanlige granen, den kan derfor være verdt å teste som et mer allergivennlig juletre. Treet har blanke, mørkegrønne myke barnåler og drysser mindre enn vanlig gran. Innendørs er juletreet for mange julens høydepunkt. Pynt det gjerne med juletrepynt, som lys, julekuler og en toppstjerne, eller la fantasien blomstre og skap din helt egen juletradisjon. Med en fin utendørsbelysning lyser treet vakkert opp i desembermørket. Ønsker du å ha treet på terrassen eller balkongen, kan du sikre det med et enkelt tau rundt rekkverket hvis det skulle bli mye vind.
Se mulighet for hjemlevering
Tilgjengelighet i butikk

Råd om stell

Fjern nettet rundt treet slik at greinene får mulighet til å rette seg ut. Ta treet gradvis inn i varmen. Plasser det gjerne i en bod, garasje eller vindbeskyttet mot en husvegg på balkongen eller terrassen før du tar det inn i varmen. Sag av et par centimeter av stammen, slik at det får er fersk flate å trekke vann på, slik unngår du at det begynner å drysse. Ta treet inn og sett det i en stødig juletrefot. Vann ofte. Den første tiden drikker treet mye vann. Et juletre må ikke tørke ut, så du må etterfylle vann hver dag slik at det ikke begynner å drysse. Pass derfor på at det aldri er tomt for vann i juletrefoten. Tilsett gjerne snittblomstnæring i vannet. Dusj gjerne treet fra tid til annen med en sprayflaske. Juletrær er følsomme overfor tørr inneluft. Unngå å plassere treet i nærheten av varmekilder som ovner, peiser eller varmepumper.

Frakt og levering

Fyll inn ditt postnummer for å sjekke muligheten for hjemlevering.

Netthandel på Plantasjen.no er mulig for deg som bor sentralt i områder i Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Vi har et utvalgt sortiment av møbler fra Hillerstorp som kan bestilles til hele landet.

Fraktprisen baseres på vekt, volum og hvor langt det er fra vårt lager til kunde. Vi jobber forløpende med å evaluere logistikkpunktene våre og fraktalternativene - nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. 

Beregnet leveringstid vises i kassen før du betaler.

Plantasjen leverer alle hverdager, dag og kveld. Enkelte leveranser kan også leveres lørdag (mot tillegg) Sjekk dine ulike fraktalternativ i kassen før du betaler.

Tunge leveranser leveres ved tomtegrensen. Bærehjelp inngår ikke.

Spesifikasjoner

Salgsperiode: Oktober - Desember
Artikkelnummer: 514723
EAN: 5708145000538
Farge: Grønn
Vekt: 10 kg
Opprinnelse: Danmark

Kjøp til

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc