En luksuriøs orkidé eller friske snittblomster til nyttårsfest

En luksuriøs orkidé eller friske snittblomster til nyttårsfest

Start det nye året med en herlig festbukett med forskjellige blomster og dekorasjoner. Enten du skal overraske en venn, pynte festbordet eller bare nyte vakre, avskårne blomster, er det aldri feil med en luksuriøs nyttårsbukett.

Gjør nyttår luksuriøst med avskårne blomster

Til nyttår er avskårne blomster en luksuriøs innredning til hjemmet. Kjøp roser eller hvite tulipaner og sett sammen din egen nyttårsbukett med noen grønne kvister. Det gir en luksuriøs og stemningsfull bukett som passer både hjemme hos deg selv og som gave på nyttårsfesten.

Bi bort som gave

Hvem vil vel ikke bli glad av å få en herlig bukett blomster? Velg for eksempel hvitt for den vinteraktige, rene følelsen, sølv for festfølelsen og grønt for den spirende våren vi har i vente. Hvis du vil gjøre den ekstra luksuriøs kan du pakke den inn i cellofan (plast) og binde et gavebånd rundt. Vaser kan du aldri få for mange av. Kjøp en vase også, så blir det ikke noe problem for verten å finne en som passer til den vakre buketten.

Sånn tar du vare på blomstene:

  • Snitt blomstene med en skarp kniv.
  • Pass på å sette blomstene i vann i en vase så raskt som mulig.
  • Fjern blader som havner under vann.
  • Hell vasen 2/3 full med varmt vann hvis den skal inneholde roser. Tulipaner skal derimot ha en vase som er fylt med 1/3 kaldt vann.
  • Tilsett plantenæring.
  • Etterfyll vann hver eller annenhver dag, avhengig av hvor tørste blomstene er.

Fem dagers garanti

Hvis blomstene begynner å se slitne ut etter noen dager, kan du snitte stilkene på nytt og dusje bladene med vann. Hell nytt og rent vann i vasen. Vi har 5-dagers garanti på alle våre avskårne blomster. Vi hjelper deg gjerne med nye blomster hvis de gamle visner for tidlig, til tross for anstrengelsene dine.

Orkidéer, til nyttårsfest og bordpynting

Orkidéer er en utmerket blomst å ta med som gave til nyttårsfesten eller til pynt på nyttårsbordet.

  • Orkidéer sammen med sølv og glitter gir den en herlig feststemning.
  • Sett mange orkidéer sammen i en bolle med grønn mose. Det gir et flott inntrykk og er en herlig festoppsats.
  • Ved å dandere en lyslenke og noen eføyranker på bordet gir du ekstra liv til pynten.

Inspirasjon og les mer

Slik lykkes du med avskårne blomster >>
Orkidéer - slik lykkes du >>

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc