Feir det nye året med en luksuriøs orkidé, tulipan- eller rosebukett

Feir det nye året med en luksuriøs orkidé, tulipan- eller rosebukett

Start det nye året med en herlig festbukett med forskjellige blomster og dekorasjoner. Enten du skal overraske en venn, pynte festbordet eller bare nyte vakre, avskårne blomster, er det aldri feil med en luksuriøs nyttårsbukett.

Til nyttårsfest og bordpynting

Orkideer er en utmerket blomst å ta med som gave til nyttårsfesten eller til pynt på nyttårsbordet. Sammen med sølv og glitter gir den en herlig feststemning. Sett mange orkideer sammen i en bolle med grønn mose. Det gir et flott inntrykk og er en herlig festoppsats. Ved å dandere en lyslenke og noen eføyranker på bordet gir du ekstra liv til pynten.

Gjør det luksuriøst med avskårne blomster

Til nyttår er avskårne blomster en luksuriøs innredning til hjemmet. Kjøp roser eller hvite tulipaner og sett sammen din egen nyttårsbukett med noen grønne kvister. Det gir en luksuriøs og stemningsfull bukett som passer både hjemme hos deg selv og som gave på nyttårsfesten.

Bi bort som gave

Hvem vil vel ikke bli glad av å få en herlig bukett blomster? Velg for eksempel hvitt for den vinteraktige, rene følelsen, sølv for festfølelsen og grønt for den spirende våren vi har i vente. Hvis du vil gjøre den ekstra luksuriøs kan du pakke den inn i cellofan (plast) og binde et gavebånd rundt. Vaser kan du aldri få for mange av. Kjøp en vase også, så blir det ikke noe problem for verten å finne en som passer til den vakre buketten.

Sånn tar du vare på blomstene:

• Snitt blomstene med en skarp kniv.
• Pass på å sette blomstene i vann i en vase så raskt som mulig.
• Fjern blader som havner under vann.
• Hell vasen 2/3 full med varmt vann hvis den skal inneholde roser. Tulipaner skal derimot ha en vase som er fylt med 1/3 kaldt vann.
• Tilsett plantenæring.
• Etterfyll vann hver eller annenhver dag, avhengig av hvor tørste blomstene er.

5-dagers garanti …

Hvis blomstene begynner å se slitne ut etter noen dager, kan du snitte stilkene på nytt og dusje bladene med vann. Hell nytt og rent vann i vasen. Vi har 5-dagers garanti på alle våre avskårne blomster. Vi hjelper deg gjerne med nye blomster hvis de gamle visner for tidlig, til tross for anstrengelsene dine.

Inspirasjon og les mer:

Slik lykkes du med avskårne blomster >>