Grønt og friskt i soverommet

Grønt og friskt i soverommet

Innred soverommet som en jungel. Da får du både helseeffekt og en kjær og behagelig oppvåkning - omgitt av planter. Grønne planter har en positiv innvirkning på din velvære. De senker stressnivået ditt bare ved å være vakre, men de har også flere positive egenskaper for innemiljøet. 

Vaskehjelp

Grønne planter avgir fukt som gjør luften bedre å puste i, selv fukten på bladene kan gjøre nytte ved at de trekker til seg støv i rommet. Hvis du tørker bort støvet regelmessig, kan planten fortsette å hjelp til med rengjøringen.

Grønne planter renser luften, så du kan sove bedre

Hvis du plasserer dem på soverommet, vil de rense luften for kjemikalier ved å suge til seg karbondioksid som de gjør om til oksygen. De trekker også til seg skadelige stoffer som blant annet benzen, formaldehyd og trikloretylen. Både bladene, røttene og jorden de står i hjelper til med rengjøringsarbeidet, i jorden er det mikroorganismer som tar seg av de skadelige stoffene. Plantene fukter også luften du puster i på nytt når de slipper ut damp. Du sovner omgitt av en jungelliknende grønnhet og våkner forfrisket og med ny fuktglans. Det høres vel ikke så dumt ut?

 

Soverom

Innred med planter og dine favorittgjenstander

Style dine egne planter sammen med dine elskede pyntegjenstander. Så lenge du innreder med ting du liker, kommer resultatet til å bli vakkert. Se deg om hjemme etter personlige ting som vil ta seg bra ut sammen med plantene dine. Akkurat denne uglen selges ikke hos Plantasjen, men du kan finne mange andre fine gjenstander som gir personlighet til dine soveromsstilleben.

 

Blomster soverom

Velkommen inn i en av våre butikker! Vi tilbyr kunnskap og inspirasjon, og har det største sortimentet med grønne planter for alle smaker >>