Hagejord 40 l 10 for 299,-

Hagejord 40 l

  39,90
Plantasjens egen gjødslede plantejord. Fin som jordforbedring eller påfyll i hage og bed.
Bestill online med hjemlevering

Du som bor i Oslo-området kan handle planter og jord online med hjemlevering på Plantagens digitala popup-butik. Handle nå >>

Salgsperiode fra: Januar
Salgsperiode til: Desember
Varemerke Plantagen
EAN 7058782362826
Én sekk Plantasjen hagejord holder til 2 m2 hvis du skal forbedre jorden eller fylle på litt ekstra i hagen eller bedet.

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.

Steg for steg / stell

Planting: Vann planten. Grav en stor grop og bland jorden du graver opp, med Plantasjens hagejord. Sett ned planten, pass på at den står passe dypt og fyll igjen med jorden. Tråkk jorden, slik at planten står støtt, og vann godt. Husk at nyplantede planter kan trenge vanning gjennom hele vekstperioden for å slå skikkelig rot. Plantasjens hagejord inneholder den gjødselen planten trenger for å slå rot, mer næring må tilføres etter hvert. Gressplen og hage: Forbedre jorden ved å bre ut et lag på minst to centimeter med Plantasjens hagejord og blande det inn i jordoverflaten. Så eller plant. I eksisterende beplantninger blandes Plantasjens hagejord med det øverste jordlaget, mellom plantene.

En sekk som er åpnet, bør lukkes så godt som mulig, slik at jorden ikke tørker ut. Det er best å la frossen jord tine av seg selv i solen.