Innhøstingsklar kirsebærtomat, lav

Innhøstingsklar kirsebærtomat, lav

  59,90
Innhøstingsklar kirsebærtomat, ideell til dyrking i vinduskarmen i godt lys. Trives også utendørs eller i drivhus, på solrike og varme steder, i veldrenert og næringsrik jord. Skal ikke tynnes.
Kitchen-Tom 'Cherry tomato'
Video Slik dyrker du tomat:
Salgsperiode fra: Januar
Salgsperiode til: Desember
Multipris: 3990 for medlemmer av Plantasjens kundeklubb.
EAN 5708869646067
Høyde 28
Bredde 20
Størrelse innepotte 11 cm
Tomatplanter er lettstelte. Du kan lykkes med dem, selv om du ikke har så mye erfaring. Størst avling får du ved å dyrke tomater i drivhus, men du kan også dyrke tomater i potter på terrassen. Plasseres utendørs etter avherding når risikoen for frost er over. Bruk gjerne fiberduk som beskyttelse den første tiden. Plasser dem på et beskyttet og varm sted med mye sol. Bruk store potter. Denne sorten er spesielt egnet for dyrking innendørs året rundt. Trives best med ekstra lys fra en plantelampe i løpet av de mørkeste månedene.

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.

Steg for steg / stell

Solrik, lun og varm vokseplass.

Tomatplanter trenger mye vann og gjødsel. Vann helst om ettermiddagen og unngå å vanne med iskaldt vann. Plantasjen anbefaler gjødsling med "Bio bact Tomat" .

Plant tomat i store bøtter eller sekker med frisk god jord. Planteavstand: 2-3 planter pr meter. Knip tyvene av tomatplantene; ikke fjen de små sideskudene i bladhjørnene helst en gang i uken. Oppbinding er nødvendig. Pass på at tomatkarten får lys og luft til å modne skikkelig. Fjern de nederste bladene slik at det ikke blir så mye bladmasse som stjeler kraft fra planta.