Innred med kunstige planter utendørs

Kunstige planter og blomster i syntetiske materialer skaper spirende liv på balkonger, altaner og uteplasser. Fikentre, lavendel i potte, skåler med eukalyptus og roser – alle kunstige og like levedyktige året rundt. Perfekt for deg som vil ha det grønt uten anstrengelse eller vedlikehold.

Innred med kunstige planter utendørs

Naturtro, kunstige planter i uterommet

Med kunstige planter er det fullt mulig å nyte grønne omgivelser uten særlig anstrengelse. Kunstige planter er langt fra noen nyhet, og de siste årene har de blitt stadig mer naturtro i utseende og form. Iblant kan det til og med være vanskelig å se forskjell på en ekte og en kunstig plante. Det gjør det enkelt og praktisk å innrede balkongen og andre uteplasser med kunstige planter, som er helt vedlikeholdsfri.

Grønne planter – som ikke krever stell

Uteplassen blir straks mye mer innbydende med planter i forskjellige farger, former og størrelser. Se våre tips om hvordan du kan pynte opp balkongen og altanen med kunstige planter.

 • Bambustre
  Et høyt bambustre eller fikentre i en rottingpotte setter umiddelbart stilen ute og skaper et skyggefullt og avslappende hjørne.
   
 • Eukalyptus
  Kuleformede eukalyptuser er lysegrønne i fargen og fine å plassere i større potter på gulv og bord.
   
 • Sypress
  Sypress i potte ser italiensk og koselig ut på hvilken som helst altan.
   
 • Eføy
  La eføyen henge og krype oppover vegger og espalier hele året rundt. Hvis du har en hytte du ikke rekker å bruke så ofte, er kunstige planter midt i blinken. Da har du alltid fine blomster på verandaen, altanen og trappa, uten at du trenger å tenke på vanning.

Snittblomster og blomstrende planter i plast

Slipp å tenke på stell – pynt opp med kunstige planter. De tåler både regn og vind, tørke og frost.

 • Lavendel
  Lavendel i potte er en stor sommerfavoritt. Plasser gjerne lavendelen i grupper i blomsterkassen. Det gir et mer virkelighetstro inntrykk.
   
 • Orkidé
  Er du glad i orkideer? Gjør som mange andre og bland kunstige varianter med ekte orkideer. Det skaper et naturlig inntrykk.
   
 • Roser
  Roser er ikke for dem som vil slippe blomsterstell. Heldigvis finnes det en rekke kunstige roser du kan pynte opp med. Samt kvister med magnolia, liljer og peoner som gjør seg godt i vase.
   
 • Hortensia
  Svært dekorative fargekuler. Bland ekte planter med kunstige for å skape en fargeeksplosjon ute.
   
 • Pelargonia
  En blomst som man forbinder med sommer. Slipp å måtte tenke på omplanting eller vinterlagring – sats på pelargoniaer i plast i stedet. Pynt opp med kunstige planter ute og skap et grønt rom du kan glede deg over både denne sommeren og neste. De holder seg like fine etter vinterlagring i bod eller kjeller.

Les mer

Innred med planter >>
Pynt med potter inne >>Syngonium kunstig

Høyde 39 cm, Flere farger

299,-
Les mer

Gress kunstig

Høyde 36 cm, Grønn

199,-
Les mer
Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen