Inspirasjon

Bli inspirert og få ideer, tips og råd om hageplanter, blomster, utsettingsplanter og kultivering – alt vi har samlet for at du skal få enda grønnere fingre. Det er lett å lykkes med planter; vi gir deg enkle tips for at du skal kunne realisere de grønne drømmene dine.

Showing 16 of 196 products
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dyrk din egen salat

Det er både enkelt og fornøyelig å dyrke salat. Det finnes mange sorter å velge blant, til og med ferdig blandede frøposer. Salat kan dyrkes både i hagen, i plantekasse, såkasse og potte.

D ...

Dyrke auberginer

Aubergine, eller eggplante som den også kalles, har lenge vært dyrket og brukt flittig i matlaging rundt Middelhavet og den sørlige delen av Asia. De siste årene har den også blitt en populær grøn ...

Vi lengter etter våren...

Lyset begynner forsiktig å komme tilbake, og vi får forhåpentligvis nyte mer av solen og kanskje kan vi fornemme våren. Skap vårfølelse inne med grønne planter, duften av jord fra din første såing ...

Alt om hageredskap

Hold hagen i god stand og bedet vakkert! Med riktig redskap får du hagen akkurat slik du vil ha den. Hos oss finner du alt fra river og raker til beskjæringsutstyr og utplantingsredskaper.

...

Showing 16 of 196 products
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5