Julerose hvit 9 cm

Julerose hvit 9 cm

  59,90
Klassisk, hvit julerose som blomstrer midt på vinteren. Utrolig dekorativ i gruppe. Kan plasseres inne og ute. Innendørs bør den stå lyst og svalt. Frosttolerant. Planten er giftig.
Salgsperiode fra: November
Salgsperiode til: Desember
EAN 7058782379008
Størrelse innepotte 9 cm
Julerosen gir en vakker velkomst på trappen eller ved inngangspartiet. Julerosen tåler noen minusgrader i potte, sett den gjerne litt beskyttet under tak. Hvis du ønsker å ha julerosen som potteplante innendørs eller plantet i en julegruppe, bør du sette den svalt om natten, for eksempel i en innglasset balkong eller uterom. Julerosen trives aller best hvis du planter den i et bed. Det er en staude med hvite blomster og vintergrønne blader som kommer til å gi deg masse glede i årets mørkeste periode. Hvis du har hatt den innendørs om vinteren, kan du plante den ut på våren når faren for frost er over. I naturlig tilstand vokser julerosen i skogen, i den vandrende skyggen under større planter.

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker.

Steg for steg / stell

Innendørs bør den stå lyst og svalt. Vannes sparsomt når den står svalt. Utendørs trives julerosen i halvskygge eller skygge i godt drenert og næringsrik jord som holder på fuktigheten. Vannes sparsomt. Må ikke overvannes. Må heller ikke tørke ut. Skjær ned stenglene etter blomstring. Den beste tiden for utplanting er tidlig på våren når frosten er forsvunnet, eller sent på høsten. Hvis julerosen har stått innendørs, kan du oppbevare den svalt og lyst etter blomstring, for så å plante den ut på våren. Julerosen liker ikke å bli flyttet rundt for ofte. Formeres med frø.