Innred deg frisk med grønne planter

Inneplanter renser luften og bidrar til et bedre inneklima. Velkommen inn i butikkene våre for mer inspirasjon og råd om hvilke planter som passer akkurat ditt hjem.Sov midt i naturen og føl deg superbra >>

Innred med massevis av oppfriskende planter og rens luften. Grønne planter på soverommet renser luften og du våkner opp som et friskere, gladere og sterkere menneske.

Grønne kontormiljø >>

Planter bør inkluderes som en naturlig del av alle arbeidsplasser. Inneplanter renser luften og produserer oksygen, noe som gjør oss mer harmoniske i kropp og sjel.

  1. Clusia
    Clusia
      299,00
  2. Hoya på bøyle
    Hoya på bøyle
      179,00Planter skaper liv på baderommet

Pynt opp baderommet med blomster og andre planter. Gi en smak av grønn natur med noen få planter eller lag en hel jungel du kan slappe av i. Fuktigheten på badet gjør at mange planter trives ekstra godt her.

Les mer >>

Luftrensende grønne inneplanter

At planter er bra for helsen vet nok de fleste, men faktum er at noen grønne inneplanter er bedre luftrensere enn andre. Enten det er for bedre inneklima i din egen stue, på arbeidsplassen eller i klasserommet kan luftrensende planter bidra til å redusere nivået av karbondioksid i luften.

Les mer >>Nyheter: Grønne inneplanter

Planter gjør hjemmet både koseligere og mer inspirerende. Vi har Norges største sortiment og noe for enhver smak. Ta en titt på våre seneste nyheter. >>

Dyrk din helse

Et kjøkken fullt av ferske krydderurter er ekte hverdagsluksus >>