Mai – grønt og skjønt overalt

Mai er en herlig tid for å omgås med familie og venner, og dyrke på terrassen, balkongen og i hagen. Nyt maisolen og gjør hus og hage klare til sommeren kommer.

Mai – grønt og skjønt overalt

Dyrking både inne og ute

Nå kommer lyset og varmen for alvor og det finnes mange planter å velge på som passer både til såing og planting. Når jorden begynner å bli varmere kan du så direkte i den, men det går fortsatt fint å så innendørs. Vil du ha nypoteter til sankthansaften er det på tide å sette disse nå, enten i bøtter, plantekasser eller på friland.

Tomat, agurk, chili, paprika og en rekke andre grønnsaker kan du også kjøpe som planter og sette i større potter for å dyrke dem på balkongen eller innendørs. Beskytt dem med fiberduk eller en papirpose hvis de står ute på kalde netter.

Maifint innendørs

 • Grønne planter
  Planter gjør livet bedre. Gjør det vårfint inne med herlige, grønne planter som trendy monstera, store palmer og lettstelte kaktuser.
   
 • Pidestaller
  Nå finnes det også mange nye og lekre pidestaller i våre butikker som gjør det enklere å innrede hjemmet med planter.
   
 • Ampler
  Med ampler får du plass til flere planter i høyden. Orkidé, porselensblomst og eføy passer fint til å henge ned fra taket.

Feiring med vakre buketter

I mai er det mange dager man kan feire. Dekk på bordet med avskårne blomster til hverdag og fest. Skjem bort deg selv eller en venn med en deilig bukett i sommerens farger.

Plante blomster på balkong, terrasse og ved inngangsdøren

 • Sommerblomster
  Skap din egen oase med nydelige sommerblomster i potter, som for eksempel rose, spansk margeritt, pelargonia, lobelia, tagetes og petunia.
   
 • Stauder i potter
  Flerårige planter som lavendel, bladlilje og ulike typer storkenebb er også fantastiske i store potter.
   
 • Hortensia
  Hagehortensiaen med sine store blomster fyller veldig godt ut og gir en deilig og grønn følelse.
   
 • Trær
  Små trær som dvergsyrin gir høyde til den grønne vegetasjonen. Også epletrær og bærbusker kan fint plantes i store potter. Velg en solrik plass så frukten blir søt og god.

Gressplenen

Gressplenen begynner å bli grønn og det er på høy tid å gjødsle. Fjern løvetann med en løvetannstikker slik at du får bort roten som vokser langt ned i bakken. Slik forhindrer du at den sprer seg.

Les mer

Gressplen >>
Vellykket samplanting i potte >>

Du er her:


Din handlekurv:
Varer
Totalt å betale:
Gå til kassen
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Spør Plantasjen