Nyhet! Ugresseddik - 100% biologisk nedbrytbar og dobbeltvirkende

Nyhet! Ugresseddik - 100% biologisk nedbrytbar og dobbeltvirkende

Sommeren er en herlig tid med herlige blomster, vakre planter og grønne gressplener. Til noen frustrasjon er dette også tiden hvor ”ugress” spirer og gro på uønskede områder i hagen - i blomsterbed, i gressplenen , i oppkjørselen og opp mellom heller/plattinger.

Ugresseddik ’Eddica’ er et nytt dobbeltvirkende, raskt og effektivt plantevernmiddel mot ugress og annen uønsket vegetasjon. Det kan også benyttes på harde overflater (grus, steinheller, betong, asfalt) i hager og på fellesarealer.

Den doble effekten innebærer at både planten og roten bekjempes. Ugresseddik ’Eddica’ trenger inn i vekstcellene slik at ugresset dør innen et par timer etter behandlingen.

Ugresseddik ’Eddica’ er biologisk nedbrytbar og inneholder en spesiell tilsetning som gjør den ekstra effektiv. Gjentatte behandlinger forhindrer små og overfladiske røtters fortsatte vekst og at nye frø begynner å vokse.

Fremgangsmåte

Det er viktig å begynne tidlig i vekstsesongen før ugressets rotsystem og frø har rukket å spre seg. Bruk håndsprøyte, ryggsprøyte, sprayflaske eller vannkanne med spreder. Sprøyt eller vann hele ugressplanten ned til roten. Hold sprøytemunnstykket nær ugressplanten for å redusere sprøytestøv og vindavdrift. Gjenta behandlingen ved behov.

Unngå behandling i vind, regn eller fuktig vær, og unngå å søle på hagemøbler, prydplanter og annen vegetasjon som skal bevares. Vær oppmerksom på at brostein og treflater kan blekne i en overgangsperiode.

Bruk hansker, øyevern og heldekkende arbeidstøy ved håndtering. Vask hender og ansikt når arbeidet er ferdig eller avbrytes. Ved sprut, skyll av med vann.

Oppbevar ugresseddik ’Eddica’ på et kjølig og lukket sted.

Les mer >>