Service og tjenester

Det er viktig for oss i Plantasjen at du som kunde er fornøyd hver gang du handler hos oss. Derfor tilbyr vi en rekke servicetilbud som skal gjøre det enklere, sikrere og mer behagelig for deg å handle hos oss.

 

7 dagers bytterett

7 dagers bytterett

Vi ønsker at du skal være fornøyd med din handel. Derfor har du alltid 7 dagers bytterett når du handler hos oss, gjelder ikke planter, snittblomster og bestillingsvarer. Alt du trenger å gjøre er å ta med kvitteringen og ubrukt vare i original og ubrutt forpakning, så utsteder vi en tilgodelapp. Tilgodelappen er gyldig i 1-ett- år fra kvitteringens dato.

Vi tar imot dine gamle el-produkter

Vi tar imot dine gamle el-produkter!

Plantasjen tar imot avfall/-retur av alle elektroniske produkter som er eller kunne vært kjøpt hos oss.

12 månaders garanti på trädgårdsväxter

12 måneders garanti på flerårige uteplanter

Hos Plantasjen har du garanti på alle flerårige uteplanter i 12 måneder fra kjøpsdato. Om planten ikke utvikler seg normalt, til tross for at den behandles riktig, ber vi deg ta med kvitteringen og planten til oss. Her får du en ny. Garantien gjelder ikke for frostskader.

5 dagars garanti på snittblommor

5 ukers garanti på orkidéer

Hos oss har du 5 ukers garanti på orkidéer. Ta med kvitteringen og orkidéen til oss, så får du nye.

5 dagars garanti på snittblommor

5 dagers garanti på snittblomster

Hos Plantasjen har du 5 dagers garanti på snittblomster. Ta med kvitteringen og blomstene til oss. Her får du nye.

Gratis lån av släpvagn!

Gratis utlån av tilhenger!

Handler du stort og tungt får du låne en tilhenger gratis av oss. Ring gjerne på forhånd og reserver ettersom etterspørselen er stor i perioder.

Smart finansiering med Plantagen Konto

Kjøp i dag, betal senere!

Med finansiering hos Plantasjen trenger du ikke å betale alt på en gang. Vi tilbyr finansierings-løsninger der du velger nedbetalingsformen som passer deg og din økonomi best. Du kan kjøpe for inntil kr 50.000, og det er ingen årsavgift tilknyttet kontoen. Du kan søke direkte i butikk eller via vår hjemmeside.

Hjälp att ordna hemleverans mot betalning

Hjemkjøring!

Får du ikke plass til alt i bilen. Da har vi gleden av å tilby deg en transportløsning i samarbeid med Bring*. Fra kr 518,-. Følgende butikker har ikke hjemkjøring: Arendal, Bodø, Førde, Mo i Rana, Namsos, Stord og Tromsø.