Start våren nå

Under høstmånedene er det på tide å ta en høstopprydning og forberede hagen for vinteren. Bruk riktig redskaper, så får du hagen akkurat slik du vil ha den. Vi har produktene som forenkler og gjør klargjøringen effektiv. 

vår

Forbered hagen for vinteren

Gi hagen sin de beste forutsetningene ved å gjøre den klar for vinteren. Et startsett med rake og rive er et godt utgangspunkt for stell og vedlikeholde i hagen. Er dine beskjæringsverktøy, som grensaks og sekatør, skarpe nok til å gi en skarp snittflate når du beskjærer dine trær og busker? Det forlenger nemlig treets levetid.

skottkärra

Gjør klart for høsten

Høsten er en utmerket tid for inspirerende utendørsdager og arbeid i hagen. Men har du de rette redskapene som hjelper deg i hagen? Sørg for å ha en stor trillebår og en rake med fleksible tenner av stål eller en løvrive someffektivt fjerner blader slik at plenen får vinterhvile.


Plant blomsterløk i høst

lok

Høsten er det perfekte tidspunktet å plante vårblomstrende løker som tulipaner, scilla, påskeliljer og snøklokker - som du siden kan nyte av når våren kommer. Her er våre beste tips og råd for et vellykket resultat.

Les mer >>