Råholt

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Gladbakkgutua 11,
2070 Råholt
Kontaktinformasjon

På Plantasjen Råholt finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, flerårige planter og jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper, ved, juletrær og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Råholt
Plantasjen Råholt byr på en inspirerende handleopplevelse og har Martins Bingo som nærmeste nabo. Butikken ligger rett ved Posten, i det gamle Lidel-bygget. Vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor butikken. Sving av ved Spar-butikken, så kommer du til vår parkeringsplass. Husk å trekke parkeringsbillett og få 2 timer gratis parkering.

Vår butikk er på 350 kvm pluss et stort hagesenterområde. Når du kommer inn i butikken blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Råholt!

Telefon

90 56 94 77