Bergen - Birkeland

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Ytrebygdsveien 158, 5252 Søreidgrend
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Birkeland i Bergen finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Birkeland


Plantasjen Birkeland byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i Ytrebygdsveien mellom Kokstad og Sandsli. Vi har stor parkeringsplass hvis du kommer med bil. Det er også mulig og nå oss med Bybanen, stopp på Sandsli marka stasjon og gå gjennom tunnelen.

Vår butikk er på 4700 m2 og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Birkeland

Telefon

55 98 63 40