Bergen - Drotningsvik

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Alvehaugen 6, 5179 Godvik
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Drotningsvik finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, hagemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. I tillegg har vi en stor avdeling med dyrefôr til både hund og katt. Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå!

Om Plantasjen Drotningsvik


Plantasjen Drotningsvik byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger 10 min fra Bergen Sentrum i retning Sotrabrua. Vi har gode parkeringsmuligheter utenfor butikken. Kommer du med buss ligger Plantasjen 400m fra busstoppet Drotningsvik Rv. 555.

Vår butikk er på 4000 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Drotningsvik

Telefon

55 15 53 50