Bergen - Gravdal

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-18
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Gravdalsveien 110, 5164 Laksevåg
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Gravdal finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper og mye mer. I tillegg har vi en egen avdeling med dyrefôr med mat til både katt og hund. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå!

Om Plantasjen Gravdal


Plantasjen Gravdal byr på en inspirerende handleopplevelse og er den Plantasjen-butikken som ligger nærmest sentrum. Plantasjen Gravdal ligger like ved det idylliske Gravdalsvatnet i Laksevåg. Vi har gode parkeringsmuligheter og busstopp som betjenes av Gravdalsbussen rett untenfor døren.

Vår butikk er på 1650 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Gravdal!

Telefon

55 34 95 55