Førde

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Kronborgvegen 1, 6800 Førde
Kontaktinformasjon


På Plantasjen Førde finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Førde


Plantasjen Førde byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Kronborg handlepark med stor parkering. Vi er i samme område som Biltema, Sparkjøp og Elkjøp ved E39.

Vår butikk er på 3400 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har byens størst hundemat avdelig, med merkevare Royal Canin, Hills og ProPlan. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter, møbler, maskiner og Pet.

Her finner du alltid et stort utvalg av planter og tilbehør som du treng for å lykkes med planter inne og ute.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Førde

Telefon

57 83 47 00