Fredrikstad

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Dikeveien 30, 1661 Rolvsøy
Kontaktinformasjon

Om Plantasjen Fredrikstad, Rolvsøy


I vår butikk på Rolvsøy, ved Østfoldhallene, har vi et stort spekter av planter med tilbehør for inne -og utebruk. Vi fører også: GYO-«Grow your own» produkter hele året, potter til inne og utebruk, arbeidsredskap til hagen, hagemøbler, mat og utstyr til hund og katt, lys og servietter med tilbehør.

Butikken har 11 faste ansatte som gjerne deler sin gode kunnskap på både planter og annet med kundene våre! Vi er en godt sammensveiset gjeng som liker å smile på jobb Vi har alle 10 til 20 års erfaring fra Plantasjen.

Inneplanter året rundt


Vår viktigste varegruppe er inneplanter. Blomstrende, Orkideer, Grønne planter og Snittblomster. De finnes i vår butikk året rundt! Vi er spesielt gode på denne varegruppen her i Fredrikstad, med et rikt utvalg og gode priser gjennom hele året. De mest populære plantene her i Fredrikstad er orkideer og grønne inneplanter, som vi selger i store mengder!

Vår største sesong er vår og sommer. Da har vi et rikholdig utvalg av sommerblomster, flerårige uteplanter, jord, gjødsel, potter, hagemøbler, grill, hageutstyr, hagemaskiner. I vinterhalvåret selger vi ved, vedprodukter og snøutstyr.

Jul


Til jul har vi et rikholdig utvalg av blomster, kranser, juletrær, belysning, lys, sevietter og pynt.

Butikken vår, som åpnet i 1995, ligger sentralt til på Rolvsøy, ved Østfoldhallene, som er et stort handelsområde ved riksvei 109 mot Sarpsborg. Kundene våre kommer fra hele kommunen. Vi har også mange hyttekunder fra Hvaler, Onsøy og Skjeberg. I tillegg kommer en del kunder fra nærliggende tettsteder og byer som Råde og Sarpsborg.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel eller uforpliktende prat.

Telefon

69 35 57 70