Gjøvik

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Huntonstranda, 2821 Gjøvik
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Gjøvik finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

I vår PET-avdeling, vil du finne fôr og tilbehør til hunden og katten din husk. Og du får hver 8. sekk er gratis.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, hagemøbler, puter, griller, hageredskaper, plenfrø og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Gjøvik
Plantasjen Gjøvik byr på en inspirerende handleopplevelse ved Mjøsa sine bredder. Du finner oss på Huntonstranda like bortenfor McDonalds og vi har en stor parkeringsplass rett utenfor butikken.

Vår butikk er på 3100 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter på 1800 kvm og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til oss på Plantasjen Gjøvik!

Telefon

61 14 55 30