Halden

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Svinesundparken 4, 1789 Berg i Østfold
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Halden finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter i byens største og flotteste hagesenter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Halden
Ved inngangen til Norge ligger Plantasjen Halden strategisk plassert inntil E6 i Svinesundsparken, omlag 5 kilometer utenfor Halden sentrum.

Her byr vi på en inspirerende handleopplevelse i vår butikk som teller en flate på hele 3 300 kvadratmeter. Du parkerer bilen på vår egen gratis parkering rett utenfor inngangspartiet. Vel inne i butikken blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Og husk at du alltid kan låne gratis tilhenger hos oss for å ta dine varer trygt hjem.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Halden!

Telefon

69 21 17 70