Hønefoss

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 9-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Barbroveien 1, 3511 Hønefoss
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Hønefoss finner du alltid et rikt utvalg av snittblomster og buketter, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper, griller og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Hønefoss
Plantasjen Hønefoss byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Eikli ved siden av Elkjøp,Rema 1000 og Sparkjøp.

Vi har en stor gratisparkering, og du kan lett plukke med deg både jord og bark fra parkeringsplassen. Handlevognene våre er ulåste slik at du lett kan benytte deg av dem. Siden August 2015 har vi hatt Post i Butikk hos oss, og vi åpner dørene klokka 0900 man-fre.

Vår butikk er på 3200 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Hønefoss!

Telefon

32 17 08 00