Kjørbekk

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Bedriftsvegen 132
3735 Skien
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Kjørbekk finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel - og dyrefôr.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Kjørbekk


Plantasjen Kjørbekk byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger rett ved siden Auto XL og Byggmax, i området hvor "gamle elefanten" lå.

Vår butikk er på 750 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Kjørbekk!

Telefon

90 24 58 66