Kongsvinger

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Industriv. 1., 2212 Kongsvinger
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Kongsvinger finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongplanter, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, hagemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om produkter.

Om Plantasjen Kongsvinger
Plantasjen Kongsvinger byr på inspirerende handleopplevelser og ligger på Langeland Handelsområde. Plantasjen ligger sammen med Biltema, COOP Ekstra, Elkjøp, Rema 1000 og Jysk. Plantasjen har stor parkeringsplass rett utenfor butikken. Parkering er gratis.

Vår butikk er på 3175 kvm og når du kommer inn blir dø møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannede gartnere og våre ansatte har stor kunnskap innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Kongsvinger

Telefon

62 83 11 70