Kristiansand - Lund

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Stadionveien 14
4632 Kristiansand
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Lund finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også en avdeling med dyrefor og snacks fra Royal Canin og Dogman.

Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et rikt utvalg av hagevekster, sommerblomster, hageredskap, fuglemat og ved Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss.

Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Lund


Plantasjen Lund byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger ett steinkast fra Sør Arena, Kiwi , Coop Mega og Europris. Vi har parkeringsplasser utenfor butikken.

Vår butikk er på 800 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Lund!

Telefon

38 10 49 80