Lambertseter

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-21
  • Lørdag 9-19
  • Søndag 12-18

Adresse

Cecilie Thoresens vei 28,
1153 Oslo
Kontaktinformasjon

Velkommen til Plantasjen Lambertseter!Hos Plantasjen Lambertseter finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, flerårige planter og jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du hageplanter, hageredskaper, ved, juletrær og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.


Om Plantasjen Lambertseter


Plantasjen Lambertseter byr på en inspirerende handleopplevelse. Vi ligger rett ved rundkjøringen i krysset Cecilie Thoresens vei og Lambertseterveien, rett over veien fra Symra kino og hovedbygget til Lambertseter senter. Som våre nærmeste naboer finner du Europris og Rema 1000.

Vi har gode parkeringsmuligheter. Du kan enten parkere i parkeringshuset under Rema 1000 eller parkeringshuset tilknyttet Lambertseter senter. Husk å trekke parkeringsbillett og få gratis parkering.

Vår butikk er litt mindre enn Plantasjens hagesentre og er på 200 kvm pluss et uteområde. Når du kommer inn blir du møtt av grønne planter, blomstrende planter og avskårne blomster som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vår nye butikk og det er en fryd for øyet å gå blant alle blomstene. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Lambertseter

Telefon

46 85 97 38