Mandal

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Holumsveien 21, 4516 Mandal
Kontaktinformasjon

Om butikken


Plantasjen Mandal ligger midt i Marnarkrysset, lett tilgjengelig for kunder fra øst som Kristiansand, Søgne ol, til vest som Farsund, Lyngdal ol, og indre bygder, fra Åseral og nedover Mandalen. Stor gratis parkeringsplass, grei tilgjengelighet for rullestolbruker. Liten, koselig Plantasjebutikk, som passer inn i sørlandsbyen Mandal.

Våre folk har god og bred erfaring med planter og kundebehandling. Vi har 3 utdannet gartner samt flere ansatte med mange års erfaring innen dette yrket.

I vår butikk kan du handle alt fra planter og potter til både innebruk og utebruk, jord, gjødsel og ellers diverse tilbehør en trenger i forbindelse med planting og hagearbeid. Vi har også hagemøbler, griller og gass. I tillegg har vi ett bredt utvalg av mat og utstyr til katt og hund, med smaksgaranti.

Forskjellige hageplanter


Vårt utvalg av planter er forskjellige fra årstid til årstid. Fra vår til høst har vi ett stort utvalg av det vi kaller planteskolevarer, dvs stauder, trær, busker, hekk, roser og masse utvalg til den som vil lage en kjøkkenhage ved å så selv, eller kunne forsyne seg i sin egen hage med frukt og bær.

Det er ellers alt fra påskelilje, stemor ol tidlig på våren, sommeren bugner det av sommerblomster i mange, flotte farger. Høsten kommer med krysantemum, lyng osv i mange forskjellige friske farger. Så overtar julen med ett bredt utvalg av juleplanter, julepynt, nisser, lys til ute og inne, juletrær og ellers ting som hører julen til.

Grønne og blomstrende planter


Vi har hele året ett bredt utvalg av inneplanter, både blomstrende og grønne planter i alle størrelser. Planter som er lettstelte, til de som er nybegynnere, og planter som trenger litt mer stell. Mange ulike typer orkideer i forskjellige størrelser, farger og fasonger.

Vi har tradisjonelle planter, moderne og tropiske. Alt fra bjørkefiken, spøkelsestrær og oliventrær. I tillegg snittblomster som roser og andre avskårne som hører til de ulike årstidene.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Mandal

Telefon

38 70 11 50