Mo i Rana

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Mo Handelspark, Svortdalen 20, 8626 Mo i Rana
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Mo I Rana finner du et rikt utvalg av det du trenger av planter og tilbehør for å ha inne og ute. Vi følger årstidene og har de riktige varene som passer til sesongen vi er i.

Vi har blant annet grønnplanter i alle størrelser, blomstrende planter i mange herlige farger, samt det du trenger av pleie til plantene dine som jord og gjødsel osv. Den store orkideavdelingen vår er vi spesielt stolte av. Vi har er et bredt sortiment og orkideer i alle prisklasser.

På vårsesongen fyller vi opp hagesentret med busker, trær, jord og potter og ellers alt som hører hagen til. Vi har også alt du trenger for å gjøre det hyggelig på terrassen din, som møbler, grill og paviljonger.

Har du lyst til å pynte opp hjemmet med roser til helgen, eller gi en gave, så har vi flotte roser og snitt i sesongens farger. Et godt utvalg av vaser har vi også.

Dyrene tenker vi også på. Hunde- og kattematavdelingen er en stor og svært populær avdeling hos oss. Her tilbyr vi produkter fra Royal Canin, Hills, Pro Plan og Dogman.

Om Plantasjen Mo i Rana
Butikken er enkel å finne, langs E6, ikke langt fra Mo sentrum. Vi holder til i Mo handelspark sammen med Coop Obs, XXL og Bohus.

Vi er en engasjert arbeidsgjeng her som er her for å hjelpe deg. Velkommen til en hyggelig handel i blomstrende omgivelser hos Plantasjen Mo i Rana.

Livet er bedre med planter -
Plantasjen Mo I Rana!

Telefon

75 12 07 40