Molde

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Moldeliveien 132, 6412 Molde
KontaktinformasjonPå Plantasjen Molde finner du alltid et rikt utvalg av grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Samt et godt utvalg avskårne. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Molde


Plantasjen Molde byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i Moldeliveien 132, rett ved Museet og Træff-banen. Vi har en stor parkeringsplass rett utenfor butikken.

Vår butikk er på 1.900 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt store hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har gartnere som til sammen har ca 125 års erfaring med ute og inneblomster. Våre ansatte har derfor stor kunnskap innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Molde!

Telefon

71 20 24 44