Oslo - Frogner

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-19
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Skovveien 6B
0257 Oslo
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Frogner finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, inneplanter og sesongblomster av utmerket kvalitet. Vi har et nøye utvalgt sortiment med friske, flotte blomster og planter. Vi har potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Vi har også produkter slik at du kan dyrke grønnsaker og krydder selv. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å bli inspirert til å pynte opp hjemme eller gi noen en blomstrende oppmerksomhet. Kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt, vi er alltid opptatt av at våre kunder skal få den beste service.

Om Plantasjen Frogner


Vår butikk på 100 kvm ligger i hjertet av Frogner rett ved krysset Skovveien/Frognerveien med mange butikker og cafeer som naboer. Vi ligger sentralt plassert i nærheten av Sollie Plass, trikken og bussen stopper rett ved siden av.

Plantasjen Frogner byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i et meget kjent strøk. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet.

Når du kommer inn, blir du møtt av grønne planter, blomstrende planter og avskårne blomster som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vår butikk og det er en fryd for øyet å gå blant alle blomstene. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Frogner for en inspirerende opplevelse!

Telefon

94 84 83 81