Oslo - Koteng

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

General Rugesv. 107, Skullerud, 0694 Oslo
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Koteng finner du alltid byens beste utvalg av grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også et rikholdig utvalg av avskårne blomster og alt du trenger for å dyrke grønnsaker, frukt, bær og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et kjempestort utvalg av hageplanter.

Vi byr også på utemøbler, griller, hageredskaper og mye mer. Alle årstiders fineste blomster og planter i det største utvalget finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Koteng


Plantasjen Koteng byr på en inspirerende og andeledes handleopplevelse og holder til på Skullerud rett ved inngangen til Østmarka og T-banen. Parkeringsplassen rett utenfor butikken er romslig.

Vår butikk er et hyggelig besøksmål for hele familien. Vi har en populær kafé med bl.a. hjemmelagde og nystekte vafler, en kul lekeplass for de minste samt fugler & fisker.

Vår butikk er på 4200 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle sommerblomster, blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har mange ansatte med høy kunnskap innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Koteng!

Telefon

22 74 91 00