Oslo - Skedsmo

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Trondheimsveien 36, Hellerudsletta, 2013 Skjetten
Kontaktinformasjon

På Plantasjen Skedsmo finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker, frukt, bær og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et kjempestort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer - vi er både en blomsterbutikk og et hagesenter.

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Skedsmo


Plantasjen Skedsmo byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Hellerudsletta rett ved E6, langs RV22 mellom Hvam og Gjelleråsen.

Vår butikk er på ca 8 750 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Vi har også en café som er plassert midt i butikken. Her får du servert kaffe, kaker, smørbrød og varmretter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantsjen Skedsmo.

Telefon

64 83 24 44