Oslo - Storgata

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-19
  • Lørdag 10-18
  • Søndag Stengt

Adresse

Storgata 19 A, 0184 Oslo
Kontaktinformasjon

Om butikken


Hos Plantasjen Storgata finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, inneplanter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også produkter slik at du kan dyrke grønnsaker og krydder selv.

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å bli inspirert til å pynte opp hjemme eller gi noen en oppmerksomhet med blomster. Kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Storgata


Plantasjen Storgata byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i det travle handlestrøket; Storgata, et lite steinkast fra de store kjøpesentrene som Oslo City og Byporten. Rundt Plantasjen Storgata bugner det av alle mulige typer butikker og matserveringsmuligheter, og det er enkelt å komme seg til butikken vår både til fots og med de mange kollektivstoppene og sentralbanestasjonen i nærheten.

Vår butikk er litt mindre enn andre Plantasjen butikker. Når du kommer inn blir du møtt av grønne planter, blomstrende planter og avskårne blomster som gir deg en herlig jungelfølelse.

Vi er stolte av vår butikk og det er en fryd for øyet å gå blant alle blomstene og plantene. Vi har en utdannet gartner og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter, og kan svare på det aller meste.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Storgata

Telefon

482 42 066