Rygge

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Kvaenveien 9, 1529 Moss
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Rygge finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer.

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Rygge


Plantasjen Rygge byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger i handelsområdet på Høyden. For å komme til butikken må du kjøre via bilbutikkene og da finner du oss i enden av veien. Vi har gratis parkering på en stor parkeringsplass.

Vår butikk er på 3500 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av blomstrende og grønne planter. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Rygge!

Telefon

69 23 35 70