Sandefjord

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Raveien 269, Haukerød, 3220 Sandefjord
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen i Sandefjord finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Sandefjord
Plantasjen Sandefjord byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på Haukerød, rett ved avkjørselen fra E 18 på innfartsveien til Sandefjord sentrum. Vi har stor gratis parkeringsplass rett utenfor butikken.

Vår butikk er på 3500 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Sandefjord!

Telefon

33 42 32 50