Sandved - Sandnes

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Sanvedhagen 1b, 4318 Sandnes
Kontaktinformasjon

På Plantasjen Sandved finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv. Avhengig av sesong finner du hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer.

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om butikken


Plantasjen Sandved byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger ikke langt i fra den gamle brannsatsjonen på Sandnes, rett ved siden av den nye Rema 1000 butikken på Sandved. Her er det rikelig med parkeringsplasser rett utenfor butikken.

Vår butikk er på 2500 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter.

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Sandved!

Telefon

51 68 44 00