Sarpsborg - Tunejordet

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Hundskinnveien 97, 1711 Sarpsborg
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Tunejordet finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt.

Om Plantasjen Tunejordet


Plantasjen Tunejordet byr på en inspirerende handleopplevelse og ligger på handelsområdet Tunejordet i Sarpsborg. Vi er lett å finne, ligger helt inntil E6 rett utenfor sentrum av Sarpsborg. Vi har gratis parkering for alle våre kunder.

Vår butikk er på 3000 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter. Vi har også Post i butikk som er åpen hver dag, også søndag!

Livet blir bedre med planter!
Velkommen til Plantasjen Tunejordet!

Telefon

69 10 27 10