Ski

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10-20
  • Lørdag 10-18
  • Søndag 12-18

Adresse

Kveldroveien 49, 1407 Vinterbro
Kontaktinformasjon

Om butikken


På Plantasjen Ski finner du alltid sesongrelaterte planter med god kvalitet, gunstige priser og hyggelig service. Enten du er på utkikk etter planter i stuen, i hagen eller til kontoret har vi planter som passer for deg. Vi har et rikt utvalg av grønnplanter, blomstrende planter, orkidéer, sesongblomster, snitt, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Vi selger grill og grilltilbehør, hageredskaper og det du trenger til vanning. Når det er sesong selger vi også utemøbler, gressklippere, høytrykkspylere og ved. Besøk oss for å se hva som er i sesong akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt. Du finner også en stor hunde- og kattemat-avdeling med merker som Royal Canin, Hills, ProPlan og Dogman.

Om Plantasjen Ski


Plantasjen Ski byr på en inspirerende handleopplevelse som ligger mellom Ski og Vinterbro, kun 20 minutter fra Oslo.

Fra Oslo/Ytre Østfold, følg E18 mot Indre Østfold. Ta Rv154-avkjøringen mot Ski/Nordby, så ligger vi på høyrehånd.

Fra Indre Østfold, følg E-18 mot Oslo, Ta Rv154-avkjøringen mot Ski/Nordby deretter kryss bruen, så ligger vi rett frem. Du vil se vårt flotte hagesenter. Vi har gode parkeringsmuligheter. Våre naboer er Coop, Obs!, Bygg, Møbelringen og Jula.

Vår butikk er på 3.471 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet.

Vi har utdannende gartnere og våre ansatte har store kunnskaper innen blomster og planter. Spør oss så hjelper vi deg. Vet vi ikke svaret, så finner vi det ut for deg. Velkommen til en hyggelig handel.

Livet blir bedre med planter!
Hilsen oss på Plantasjen Ski!

Telefon

64 94 84 00